Televizion
Stop – Emisioni 49 (sezoni 6)

Stop – Emisioni 49 (sezoni 6)

Rama e sulmoi per dekoratat, pergjigjia “tronditese” e presidentit Meta. Kryeministri Rama atakoi dje presidentin Met ...

Stop – Emisioni 48 (sezoni 6)

Stop – Emisioni 48 (sezoni 6)

Rama dhe por..et ne konferecen per situaten e Covid 19. Kryeministri Rama doli sot para gazetarëve për situatën e cov ...

2021 . All rights reserved.