#Trumpit
SHBA, rekord rastesh me COVID

SHBA, rekord rastesh me COVID

Një rritje rekord e rasteve të koronavirusit në Shtetet e Bashkuara po bën që spitalet të punojnë në prag të kapacitetev ...

Muri në kufirin SHBA-Meksikë

Muri në kufirin SHBA-Meksikë

Lumi Rio Grande, kufiri natyror midis SHBA dhe Meksikës, është bërë një portë jozyrtare për një pjesë të emigrantëve dhe ...

2020 . All rights reserved.