#Skenderbeu U
Në këto vende do ndalet rryma

Në këto vende do ndalet rryma

Për shkak të punimeve në rrjet dhe sistem, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerje të rrymës. Gjatë dy ditëve të ardhshme n ...

2020 . All rights reserved.