Të apasionuar pas muzikës? Gjeni alternativën e saktë!

Të apasionuar pas muzikës? Gjeni alternativën e saktë!

2Shares
Të apasionuar pas muzikës? Gjeni alternativën e saktë!

Ndonëse të gjithë kemi preferencat tona muzikore, bisedat dhe kureshtja për informacion na ka nxitur të kemi njohuri të përgjithshme. Sa mendoni se dini? Provojeni tani! Jua kalon dot kush?

Sponsorizuar

Këngën 'Love me tender' e ka kënduar...

John Lennon
Elton John
Elvis Presley
Elton John
E Sakte
E Gabuar
Elvis Presley

Cili nga këta kompozitorë nuk e dëgjonte muzikën e tij?

Beethoven
Rossini
Mozarti
Verdi
E Sakte
E Gabuar
Beethoven

Grupi muzikor U2 është nga ...

Irlanda
Iraku
Islanda
Irani
E Sakte
E Gabuar
Irlanda

Ka kompozuar operën “Dasma e Figaros“...

Mozart
Johann Sebastian Bach
Verdi
Mikhail Glinka
E Sakte
E Gabuar
Mozart

Këngëtarja Rihanna është nga ishulli...

Trinidad
Barbados
Bahamas
Guadalupe
E Sakte
E Gabuar
Barbados

Nuk ka kënduar për grupin “Spice Girls“

Christina Aguilera
Victoria Beckham
Melanie C
Emma Bunton
E Sakte
E Gabuar
Christina Aguilera

Opera e parë në botë u kompozua në...

Austri
Itali
Gjermani
Francë
E Sakte
E Gabuar
Itali

Alecia Moore është emri i vërtetë i këngëtares...

Madonna
Anastasia
Big Mama
Pink
E Sakte
E Gabuar
Pink

Ka qenë pjesëtare e grupit “Spirit Voice”...

Soni Malaj
Eneida Tarifa
Ledina Çelo
Rovena Dilo
E Sakte
E Gabuar
Soni Malaj

Është quajtur 'Mbreti i Muzikës Pop'...

Michael Jackson
Prince
Elvis Presley
Eminem
E Sakte
E Gabuar
Michael Jackson
Sponsorizuar
Të apasionuar pas muzikës? Gjeni alternativën e saktë!

Ruani rezultatin tuaj dhe Sfidoni miqte ne quiz.

Shperndani linkun me poshte dhe shikoni rezultatet e tyre ⬇️

Shpërndani rezultatin tuaj! ⬇️

2020 . All rights reserved.