QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

32Shares
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

Logot e këtyre markave i hasim kudo, çdo ditë. Por, a i kemi fiksuar mirë? A dimë ta dallojmë realen nga versioni i rremë? Tregohuni të vëmendshëm, disa raste janë të lehta por disa të tjera janë mjaft të vështira. Provojeni tani! Sa arritet të gjeni?

Sponsorizuar

1.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

2.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

3.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

4.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

5.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

6.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

7.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

8.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

9.

E Sakte
E Gabuar
Kjo ishte e lehtë...
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

10.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

11.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

12.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

13.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

14.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

15.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

16.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

17.

E Sakte
E Gabuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!
Sponsorizuar
QUIZ: Sa mirë i keni fiksuar këto logo të markave më të famshme? Gjeni logon e vërtetë!

Ruani rezultatin tuaj dhe Sfidoni miqte ne quiz.

Shperndani linkun me poshte dhe shikoni rezultatet e tyre ⬇️

Shpërndani rezultatin tuaj! ⬇️

2021 . All rights reserved.