1z0-808

1z0-808

0Shares

1z0-808

Sponsorizuar

Given the code fragment:

A. 10 : 10
B. 5 : 5
C. 5 : 10
A. Compilation fails
E Sakte
E Gabuar
A. 10 : 10
Answer: A
Sponsorizuar
1z0-808

Ruani rezultatin tuaj dhe Sfidoni miqte ne quiz.

Shperndani linkun me poshte dhe shikoni rezultatet e tyre ⬇️

Shpërndani rezultatin tuaj! ⬇️

2021 . All rights reserved.