Pandemia / Rama: Plan për mbështetje ekonomike për familjet në nevojë

Pandemia / Rama: Plan për mbështetje ekonomike për familjet në nevojë

0Shares
Pandemia / Rama: Plan për mbështetje ekonomike për familjet në nevojë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!

Kryeministri Edi Rama thotë se qeveria është duke menduar për një plan mbështetjeje për familjet në nevojë, sa i takon trajtimit për Covid-19.

“Jemi duke menduar një mbështetje për të gjithë familjet me ndihmë ekonomike. Ato janë më vunerabël. Jemi duke e formuluar dhe është brenda strategjisë. Edhe plani nga pikëpamja financiare është i shtrirë në kohë, shkon deri në dhjetorin e vitit të ardhshëm. Jemi tani duke u marrë që të kemi pjesë në marrjen e vaksinës në një kohë të shpejtë” – tha Rama.

-A ka një parashikim kur mund të vijë vaksina në Shqipëri?

Rama: Këtë nuk mund ta them. Po përpiqemi që ajo të jetë e disponuese për periudhën mars-prill-maj. Ekzaktësisht nuk mund ta them.

Share this:

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu

!

Sponsorizuar
2021 . All rights reserved.