Fundoset gomonia në Mesdhe, mes viktimave edhe një foshnje

Fundoset gomonia në Mesdhe, mes viktimave edhe një foshnje

0Shares
Fundoset gomonia në Mesdhe, mes viktimave edhe një foshnje

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!

Një foshnje 6-muajshe vdiq në ujërat e Mesdheut, së bashku me 5 persona të tjerë, gjatë fundosjes së një gomoneje. “Kam humbur foshnjën time, ku është djali im”. Ishin këto britmat e dhimbshme të nënës së Jozefit të vogël që humbi jetën tragjikisht.

Momentet e trishta u regjistruan nga organizata spanjolle Open Arms, e cila më pas vendosi publikimin e pamjeve.

“Ne vendosim të tregonim britmat, dhimbjen dhe dëshpërimin, në mënyrë që këto pamje mos t’i shohin vetëm sytë tanë.”

Share this:

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu

!

Sponsorizuar
2021 . All rights reserved.