Sonte pas orës 00:00 do ketë ndërprerje të energjisë elektrike në këto zona

Sonte pas orës 00:00 do ketë ndërprerje të energjisë elektrike në këto zona

0Shares
Sonte pas orës 00:00 do ketë ndërprerje të energjisë elektrike në këto zona

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!

Pas mesnatës, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në tre zona të Tiranës. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike bën me dije se për shkak të remontit të parashikuar në Farkë, do të ketë ndërprerje të dritave për dy orë, në orarin: 00:01-02:00. Zonat e prekura do të jenë, Lundër, Vilat dhe në Farkë.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për abonentët #Tiranë Stakim, 13 nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë, në datën 13 nëntor gjatë kohor 00:01-02:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

Lundër, Vilat, Farkë

Share this:

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu

!

Sponsorizuar
2021 . All rights reserved.