Tring ndryshon frekuencat në satelit. Do të sjellë më shumë cilësi dhe kanale HD

Tring ndryshon frekuencat në satelit. Do të sjellë më shumë cilësi dhe kanale HD

0Shares
Tring ndryshon frekuencat në satelit. Do të sjellë më shumë cilësi dhe kanale HD

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!

Platforma TRING ka ndryshuar sëfundmi frekuencat e transmetimit satelitor.

Pas disa javësh testime, ku kanalet e Tring transmetonin falas në Hellas Sat, nga sot transmetimi do të ndiqet vetëm në ketë satelit.

Për të rritur cilësinë e shërbimit të transmetimit e të figurës dhe për të shtuar numrin e kanale HD, Tring ka vendosur ndryshoj satelitin nga EUTELSAT W2 16 gradë në HELLAS SAT 39 gradë, po në lindje.

Për të përfituar këtë sinjal ndiqni këtë procedurë:

Orientimi i antenës: 39°E Sateliti: Hellas Frekuenca: 10890 Polarizimi: Horizontal Symbol Rate: 30000 Modulimi: DVB-S2 8PSK, 5/6

Share this:

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu

!

Sponsorizuar
2021 . All rights reserved.