Elia Zaharia dhe Princ Leka për herë të parë ndajnë foto me të voglën Geraldine | FOTO

Elia Zaharia dhe Princ Leka për herë të parë ndajnë foto me të voglën Geraldine | FOTO

0Shares
Elia Zaharia dhe Princ Leka për herë të parë ndajnë foto me të voglën Geraldine | FOTO

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!

Elia Zaharia dhe Princ Leka, u bënë prindër për herë të parë, ndërsa në jetë erdhi Geraldine. “Një përshëndetje nga bota e engjëjve”- Elia Zaharia ka postuar fotot e para të së voglës në Facebook, ndërsa thotë se ajo erdhi në jetë në ditën kur plot 18 vjet më parë, Mbretëresha Geraldine u largua nga kjo jetë.

“Një përshëndetje nga bota e engjëjve”- Elia “Për ne të dy ishte një përshëndetje nga bota e engjëjve!”, thotë Elia Zaharia.

Postimi i plotë: Të dashur miq, ju falenderojmë përzemërsisht për urimet tuaja me rastin e lindjes së vajzës sonë, Geraldine. Të qënit prind është një bekim, që falë Perëndisë ne të dy po e shijojmë çdo moment! Dita e lindjes së Princeshës sonë ishte veçanërisht emocionuese, pasi erdhi në ditën kur plot 18 vjet më parë, Mbretëresha Geraldine u largua nga kjo jetë. Për ne të dy ishte një përshëndetje nga bota e engjëjve! Ne si prindër urojmë me gjithë zemër që Princesha e vogël Geraldine të rritet e shëndetshme, ta ketë zemrën të mbushur me dashuri, ta dojë dhe ta vlerësojë jetën, dhe jeta ta përkëdhelë me butësi dhe ëmbëlsi vogëlushen tonë!

Share this:

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu

!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu

!

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.