Haradinaj poston fotografi me ish komandantë dhe nipin e tij: Me burrat e mirë të kombit, tek ulliri qindra vjeçar

Haradinaj poston fotografi me ish komandantë dhe nipin e tij: Me burrat e mirë të kombit, tek ulliri qindra vjeçar

0Shares
Haradinaj poston fotografi me ish komandantë dhe nipin e tij: Me burrat e mirë të kombit, tek ulliri qindra vjeçar

Lajme

Deputeti i AAK-së, Daut Haradianj ka postuar një fotografi me ish komandantin e TMK-së Agim Çekun, nipin e tij Luan Haradinaj dhe ish komandatin e FSK-së, Sylejman Selimi.

Këtë fotografi, Haradinaj e përcjelli me këto fjalë:

Në Gllogjan, me burrat e mirë të kombit, tek ulliri qindra vjeçar.

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.