“Luftë” e madhe për t’u mos u shembur, shtëpi e re për KASTRIOTIN në kryeqytet

“Luftë” e madhe për t’u mos u shembur, shtëpi e re për KASTRIOTIN në kryeqytet

0Shares
“Luftë” e madhe për t’u mos u shembur, shtëpi e re për KASTRIOTIN në kryeqytet

Stadiumi i Kastriotit

Kastrioti do ti luajë të gjithë ndeshjet si pritës në stadiumin e Kamzës. Drejtuesit krutanë kanë arritur marrëveshjen dhe në sezonin e ri, impianti kamzali do të jetë shtëpia e tyre.

Edhe pse pati një debat të madh me Rakip Sulin, pasi kishte një urdhër për shembjen e stadiumit, në fund u vendos që një gjë e tillë mos të ndodhte.

Në këtë sezon, stadiumi i Kamzës do ti shërbejë Kastriotit të Krujës, tashmë të ngjitur në Superiore. Janë bërë disa ndërhyrje në tribunën qëndrore duke vendosur stola të rinj, ku edhe shkruhet emri i skuadrës krutane.

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.