Scholes injoron rregullat e koronavirusit, 7 ore festë ditëlindje

Scholes injoron rregullat e koronavirusit, 7 ore festë ditëlindje

0Shares

Festa e ditëlindjes e djalit të Paul Scholes, ish-mesfushori simbol i Djajve të Kuq të Ferguson, është kthyer në një çështje kombëtare në Angli. Sipas “The Sun”, ai ka organizuar një festë për 19-vjetorin e djalit të tij Arron dhe, për ta shfajësuar, e ka bërë këtë disa ditë para vendimit për rikthimin e karantinës. […]

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.