Nuk mund të të njihet një dhimbje personale kur mohon një dhimbje kombëtare

Nuk mund të të njihet një dhimbje personale kur mohon një dhimbje kombëtare

0Shares

Nga Elona CASLLI – Para dy ditësh Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, nga foltorja e parlamentit, përmes figurës së babait të tij, na kujtoi as më pak e as më shumë veçse dobinë e komunistëve dhe raportin e drejtë që kishin pasur këta të fundit me historinë. Nuk pritet nga Kryeministri i Shqipërisë të mbajë […]

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.