”Tre pikëshi i sotëm është i rëndësishëm”, DEDJA i sigurt: Vllaznia nuk gabon më, problemet në skuadër…

”Tre pikëshi i sotëm është i rëndësishëm”, DEDJA i sigurt: Vllaznia nuk gabon më, problemet në skuadër…

0Shares
”Tre pikëshi i sotëm është i rëndësishëm”, DEDJA i sigurt: Vllaznia nuk gabon më, problemet në skuadër…

Vllaznia mori një fitore jetike me Luftëtarin në transfertë (0-1, Junior 40). Trajneri i shkodranëve, Hysen Dedja ka folur për Supersport pas takimit, ku u shpreh i lumtur për 3 pikët. Tekniku e vë theksin te momenti delikat që po kalon ekipi, me shpresën se më e keqja nuk do ndodhë.

Tre pikëshi sotëm ishte i rëndësishëm. Luftëtari ka momente të këqija, por edhe ne nuk jemi në momente të mira. Kishim mundësi të shënonim më shumë.  Ne i kemi vuajtur këto takimet me elementë: përplasjet me kundërshtarin, gabimet në fushë. Kam një shpresë për ndeshjet e ardhshme. Duhet të rritemi sa i përket saktësisë në sulm. Shpëtimi? Gjithmonë varet edhe nga rivalët. Kryesorja është që ne mos të gabojmë më.

Tani nuk ka falen më gabime. Lojatrët janë të bindur, me aq sa kanë mundësi. Pashë një llojë përgjegjësie. Pavarësisht se u demoralizova te kartoni i kuq i Malotës, nuk duhej të ndodhte. Ka lojtarë që kanë mbyllur kontratën. Pesha e fanellës? Shkodranët e vuajnë shumë. Lojtarët tanë kanë bagazah dhe dëshirë. Problemi i pagave është mbyllur. Ne mendojmë vetëm se si ti ikim kësaj zone deklaron Dedja.

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.