Lëvizja në fundjavë me të njëjtat rregulla

Lëvizja në fundjavë me të njëjtat rregulla

0Shares
Lëvizja në fundjavë me të njëjtat rregulla


Edhe këtë fundjavë do të vazhdohet të funksionojë me të njëjtat rregulla si fundjavat e shkuara.

Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara, ta kaloni sa më qetë njofton kryeministri në facebook.

Kjo do të thotë se ditën e shtunë dhe të dielë pensionistët lejohen të dalin lirisht në orën 10 të mëngjesit, ndërsa të tjetër qëndrojnë në shtëpi në këtë fashë orari. Nga ora 11:00 deri në orën 17:30 lejohen të dalin prindërit me fëmijët deri në 14 vjeç.

Gjithashtu ditën e shtunë lejohen të vazhdojnë aktivitetin deri në orën 17:30 farmacitë dhe ushqimoret. Ndërsa ditën e dielë gjithçka do të jetë e është mbyllur.

Këto masa vlejnë vetëm në zonat e kuqe. Aktualisht zona të tilla janë, Tirana, Durrësi, Shkodra, Kurbini dhe Kruja.


Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.